Prateći programi

POZIV ZA UČEŠĆE NA JUBILARNOM 25. MEĐUNARODNOM FESTIVALU POZORIŠTA ZA DECU

Pozivamo sve zainteresovane da se prijave za učešće u pratećim programima jubilarnog 25. Međunarodnog festivala pozorišta za decu u Subotici, koji će se održati od 16. do 22. septembra 2018.

Prateći programi su duša svakog festivala, a predstave u okviru pratećih programa subotičkog Festivala i muzičko-plesni program „Trgovi i ulice” jedinstvena su prilika da se u ovu uglednu međunarodnu manifestaciju kao učesnici uključe i najmlađi.

Ukoliko ste zainteresovani da uzmete udela u pratećem programu Međunarodnog festivala pozorišta za decu u Subotici i svoj rad tokom festivalske nedelje predstavite ne samo Subotičanima i gostima iz Srbije, već i brojnim posetiocima iz inostranstva, molimo Vas da nam svoje prijave dostavite najkasnije do 1. juna 2018.

Kako bismo blagovremeno mogli da obavimo selekciju i sve ostale pripreme, potrebno je da nam do gore navedenog datuma dostavite sledeće:

1. popunjen prijavni list (prijavni list možete preuzeti ovde: PRIJAVNI LIST 2018. (Word);
2. nekoliko horizontalnih fotografija – za katalog (13×18 cm, 300 dpi, quality 3 / tj. oko 1500 x 2100 piksela);
3. logo;
4. kratak opis delatnosti;
5. kratak sadržaj / opis tačke koju ćete izvesti.

* Ukoliko prijavljujete pozorišnu predstavu, poželjno je da uz navedeni materijal dostavite i snimak predstave (link za preuzimanje ili gledanje). Što se tiče ostalih, koordinator programa će kontaktirati sve prijavljene ako bude potrebe za dodatnim materijalom ili informacijama.

Traženi materijal možete poslati putem elektronske pošte na: lutfestsubotica@gmail.com.

Osoba za kontakt je Olivera Mudrinić, izvršna direktorka Festivala.

————————————————————————————————————————————————–

V A Ž N O

• Prijave pristigle nakon naznačenog datuma (1. juna 2018) neće se razmatrati.
• Za nastupe na Trgu slobode biće obezbeđeni natkrivena bina dimenzija 10 x 8m, sa rasvetom i razglasom, i šator za presvlačenje.
• Učesnici programa na Trgu imaće do 45 minuta za svoje nastupe, te vas molimo da trajanje nastupa prilagodite tome.
• Koordinator/-ka programa će sve prijavljene kontaktirati početkom septembra 2018, radi potvrde učešća i utvrđivanja konačnog rasporeda nastupa.
• U slučaju lošeg vremena, o mogućnostima izvođenja programa „Trgovi i ulice“ blagovremeno ćemo se dogovoriti.